27 / 04 / 2024

Altınordu Terminali son durum

Altınordu Terminali son durum

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Altınordu Terminali'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Otobüs Terminali'nin yüzde 25'ini tamamladı.

Altınordu Terminali'nin sözleşmesi imzalandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde hayata geçirilecek olan terminal binasının sözleşmesi imzalandı.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altın fiyatları son dakika gelişmesi! İslam Memiş ağustos için rakam verdi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın piyasasını yakından takip edenler ağustos ayında neler yaşanacağını merak ediyor. Finans Analisti İslam Memiş rekor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Altın piyasası dalgalanıyor: İslam Memiş yatırımcıları son kez uyarıyor!

Altın piyasası son günlerde yüksek dalgalanmalar yaşıyor ve uzmanlar, yatırımcıların aceleci davranmamaları gerektiğini söylüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kredili veya kaldıraçlı işlemle alış-satış yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde yaşanacak dalgala

Altın fiyatları son dakika: Çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar? 3 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki çeyrek altın, gram altın bugün ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 3 Nisan 2023.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak? sorusu ise yanıt arıyor. Gram altın ne 1.450 TL ne de 1.650 TL olacak! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! İslam Memiş son noktayı koydu! İşte İslam Memiş altın tahmini son dakika...

Elinde avucunda altın olanlar hemen bakın! Altının piri İslam Memiş son kez uyardı! 2 vakte kadar kıyamet kopacak!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının piri İslam Memiş, elinde avucunda altın olanları son kez uyardı. 2 vakte kadar kıyamet kopacak!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş altını solladı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş 2022 yılında altını solladı. Yatırıcmısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş 2022 yılına damgasını vurdu. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesine çıktı! İşte yükselişin ardındaki nedenler

Fed'in faiz artırımında yumuşayacağı beklentisi ile son 7 ayın zirvesine çıkan altının yeniden oyuna dönmesi ve bu yılın ortalarına doğru rekor kırması bekleniyor.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Terminali son durum Haberi

Altınordu Terminali son durum

Ordu'da inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali için geri sayım başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; yeni terminal 1 Aralık 2020'de hizmete açılıyor. 

Eskipazar Mevkii, çevre yolunun hemen kenarında 22 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen terminalin şehrin trafik yükünü hafifletmesi bekleniyor. 

Yeni terminalde, 26 adet peron, 9 adet midibüs park alanı, 98 adet ilçe ve köy minibüsleri için park alanı, 11 araçlık ticari taksi parkı, 50 araçlık misafir otoparkı bulunuyor. Öte yandan terminal binasında 20 adet firma odası yer alıyor. Yeni ve çağdaş teknoloji ile inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, tavanına yerleştirilen standardı yüksek güneş panelleri ile yıllık tahmini 322 bin kilowatt elektrik üretecek. 

Modern yapısıyla kullanıma açılacak olan terminalin bağlantı yolları da ulaşımı rahatlatacak.