02 / 05 / 2024

Alto Casa Residence vaziyet planı!

Alto Casa Residence vaziyet planı!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Alto Casa Residence

Gül İnşaat girişimiyle İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Alto Casa Residence vaziyet planı 'nı haberimizden inceleyebilirsiniz...




Alto Casa Residence projesi Beylikdüzü-Beykent’te  Gül İnşaat  tarafından hayata geçirildi. Konut tiplerinin  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2  olarak tasarlandığı  Alto Casa Residence  vaziyet planı projeyi genel itibariyle görmek isteyenler için yayınlanıyor.


 İnşaat alanı 8 bin metrekare olarak belirlenen Alto Casa Residence projesi 'nin satış süreci devam ediyor. Alto Casa Residence daire fiyatları şöyle. 


Alto Casa Residence daire fiyatları:


2+1 daireler 250 bin liradan,

3+1 daireler 360 bin liradan,

4+1 daireler 420 bin liradan,

6+2 daireler 735 bin liradan,

7+2 daireler 790 bin liradan başlayarak satışa sunulmuş durumda. 



8 blok halinde yükselen Alto Casa Residence projesinin ödeme bilgisine göre dairelerin yüzde 75'ine, dükkanların ise yarı tutarına kadar kredi kullanılarak alım yapılabiliyor. Alto Casa Residence vaziyet planı ile ilgili görüntüler şöyle: 


Alto Casa Residence vaziyet planı: 


Alto Casa Residence vaziyet planı!


Alto Casa Residence vaziyet planı ile ilgili daha detaylı inceleme yapmak için http://www.gulinsaat.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Paradise Alışveriş Merkezi'ne yakın olan Alto Casa Residence 'ta kapalı otopark, havuz, sosyal tesis, fitness center, Türk hamamı ve peyzaj alanları bulunuyor.



Telefon: 0212 856 25 41

Web adresi: http://www.gulinsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön