06 / 05 / 2024

Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın indirimli fiyatıyla Trendyol'da! Hemen bakın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın indirimli fiyatıyla Trendyol'da! Hemen bakın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim ile otomatik olarak gerçekleşen ısıtma işlemleri sayesinde farklı yemek türlerini hazırlamak kolaylaşıyor.



Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın indirimli fiyatıyla Trendyol da! Hemen bakın! 4 Mart 2023 fiyat listesi
Mikrodalga fırın 5 farklı pişirme kapasitesi ve 20 litrelik hacmiyle farklı yemek türlerini hazırlama konusunda ev hanımlarına kolaylık sunuyor. Fırın içinde yer alan ısıya dayanıklı döner tablaya sadece bir tabak sığarak ısıtma ve ya pişirme işlemi gerçekleşir.

Güç Kademeleriyle Pişirme Kolaylığı

Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın yiyeceğin türüne göre, 5 farklı pişirme kademesiyle karşımıza çıkıyor. Kısa süreli ya da uzun süreli programlarıyla, yiyecekler istenen ayarda pişirilebiliyor. Pişme süresi, tercih edilen ayara göre kişisel olarak belirlenebiliyor.

Geniş Fırın Hacmi

Mikrodalga fırın 20 litrelik iç hacmiyle, daha fazla ürünün pişirilmesini sağlıyor. Isıya dayanıklı döner tablası, tek bir tencere ya da tek bir tabak alacak kapasitesiyle pişirme ve ya ısıtma işlemini gerçekleştiriyor. Fırın kapağının açılması için düğmeli sistem kullanılıyor. Yana açılan fırın kapağı, yarı otomatik şeklinde açılıyor.

Standart Buz Çözme Özelliği

Fırının özelliklerinden biri olan Standart buz çözme seçeneği sayesinde, buzluktan çıkarılan ürün doğrudan fırına konulur ve oda sıcaklığına getirilir. Böylece yiyeceklerde form kaybı ya da koku oluşmaz.

Saatli Pişirme Özelliği

Saatli pişirme sistemi, 30 dakikaya kadar erteleme seçeneği sunar. 30 dakika sonra pişirilmek için hazneye konulan ürünler, belirlenen süre sonunda pişirilir ve pişme sonu kullanıcıya uyarı verir. Pişme işlemi tamamlandıktan sonra, ısınma otomatik şekilde durdurulur.

Enerji Tasarruflu Güç Çıkışı

A sınıfı elektrik tasarrufu sağlayan sistemi, 700 Watt mikrodalga güç çıkışı ile pişirme işlemini gerçekleştirir. Güç çıkışı boyutu, pişirilme süresine, pişirme ayarına ve tercih edilen sıcaklığa göre otomatik olarak ayarlanır.

Altus mikrodalga fırının sahip olduğu teknik özellikler neler? 
 


Geri Dön