29 / 04 / 2024

Samsung GE83X Mikrodalga Fırın Hepsi Burada'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung GE83X Mikrodalga Fırın Hepsi Burada'da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Samsun GE83X Solo Mikrodalga Fırın, 23 Lt geniş iç hacmi , ızgara fonksiyonu ve üçlü ısıtma sitemi sayesinde yemek ve içecekleri pratik bir şekilde saniyeler içinde ısıtarak kullanıma hazır hale getiriyor.



Samsung GE83X Mikrodalga Fırın Hepsi Burada da indirimli fiyatıyla satışta! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi
Solo Mikrodalga Fırın gelişmiş ısıtma teknolojisi ile ihtiyaca göre cevap verir. Besinleri eşit şekilde farklı ısıtma modları ile ısıtarak enerjiden ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı oluyor. 

MİKRODALGA FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın, hem lezzetli ve sağlıklı hem de kolay ve pratik bir şekilde yemeklerinizi ısıtmaya yardımcı olarak ev hanımlarına kolaylıklar sunar. Ayrıca şık ve zarif tasarımı ile mutfaklarda tezgah üstünde yerini alır. 
  • Yemek ısıtmanın dışında, patlamış mısır, haslanmış mısır, patates cipsi hatta kahve hazırlamak ve süt köpürtmek için bile mikrodalga fırını kullanabilirsiniz.
  • Enerji tasarrufu sağlayan Eco Mod özelliği ile bekleme konumunda %40'lara kadar para ve güç ekonomisi ortaya koyar. Tek bir düğmeye basarak bu özellikten yararlanmanızı sağladığı için son derece kolay bir kullanımdadır.
  • Üçlü dağıtım sistemi sayesinde yiyecek ve içecekleri eşit ve dengeli olarak hazırlamanızı sağlar. İç kaplaması seramikten olup, çizilmelere karşı direnç sağlar ve kolay temizlenebilme özelliğine sahiptir.
  • Üçlü Dağıtım Sistemi, mikrodalga dağıtım noktaları sayesinde pizzadan ılık süte her yiyeceğin her zaman mükemmel hazırlanmış ve lezzetli şekilde sunulmasına yardımcı olur. Mikrodalga fırınlarınla, yiyecekleriniz her zaman dengeli biçimde pişer ve ısıtılır.
  • Aynalı ve şık bir tasarıma sahip olan ürünü temizlerken nemli bir bez kullanmanız dış yüzey temizliği için yeterlidir. Sıçrayan ve kuruyan yemek artıkları zaman geçtikçe temizlenmesi zor bir hal alır. Bu yüzden mikrodalga fırını kullanım sonrası hemen temizlenmesi önemlidir.

Peki Samsung mikrodalga fırının sahip olduğu teknik özellikler neler? 
 


Geri Dön