28 / 04 / 2024

Samsung MS23F300EEK Mikrodalga Fırın kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung MS23F300EEK Mikrodalga Fırın kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung MS23F300EEK mikrodalga fırın sahip olduğu gelişmiş teknoloji sayesinde birbirinden lezzetli yemeklerin kolay ve hızlı bir şekilde pişirilmesini sağlar.



 Samsung MS23F300EEK Mikrodalga Fırın kaç TL,özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi
Mikrodalga fırınlar hazır yemeklerin ısıtılması, pişirilmesi ve sıcak servis edilmesi için pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Tasarımı dikkat çeken ürün aynı zamanda yemek tariflerini geliştirebilmek ve farklı tatlar ortaya koymak için ev hanımlarına fırsat veriyor. 

MİKRODALGA FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Samsung MS23F300EEK mikrodalga fırının minimal kullanıcı paneli ile saniyeler içerisinde çalıştırma gerçekleşir. Zaman göstergesi dijital ekran ile gösterilir.Burada yer alan güç ayarı otomatik olarak yemek yaparken kolaylık sağlar.
  • Mikrodalga fırın tam 23 LT iç hacmi ile dakikalar içerisinde büyük miktarda yemekleri ısıtmanızı ya da pişirmenizi mümkün hale getirir. 23 litrelik kapasitesi ile fırın ana ve ek fonksiyonları yemek yaparken sizlere hIZ kazandırır.
  • MS23F300EEK fırın tam 7 farklı güç fonksiyonu ile yemek türüne göre pişirme işlemi gerçekleştirir. Yemeklerin porsiyon ve türüne göre ayarlanabilen güç fonksiyonları Yüksek 800 Watt, Isıtma 700 Watt, Orta Yüksek 600 Watt, Orta 450 Watt ve Orta Düşük 300 Watt şeklinde ayarlamak mümkün oluyor.
  • Güç fonksiyonları içerisinde yer alan buz çözme 180 W programı ise derin dondurucudan çıkarılan et ya da sebzelerin pişirilmeden önce buzlarının hızlı ve sağlıklı bir şekilde çözülmesine yardımcı olur.Yemeklerinizin servis zamanına kadar soğumaması ve tat kaybetmemesi için sıcak tut 100 W fonksiyonu rahatlıkla kullanılabilir.Ve böylece yemekler sıcak kalır.
  • Güç ayarları kullanıcı panelinde yer alan zaman göstergesinin altında yer alır. Zaman göstergesi, dijital ekran tasarımı içerisinde hizmetinize sunulur. 12 saatlik ya da 24 saatlik zaman dilimlerinden İstenilen süre seçilerek dijital ekranı hızlı bir şekilde ayarlamak kolay ve pratiktir.

Peki Samsung mikrodalga fırının diğer özellikleri neler,ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön