18 / 07 / 2024

Beko buhar destekli mini fırın kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko buhar destekli mini fırın kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

İlgi çeken tasarımı ve kısa sürede yüksek sıcaklığa ulaşarak bir çok yemeği hazırlayan buhar desteği ile mini fırın ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor. 




 
Mini fırın çeşit çeşit yemeği eşit sıcaklıkta pişirme özelliği ile ön plana çıkıyor. 10 adet pişirme fonksiyonu sayesinde ve geniş iç hacmiyle yemek pişirme eşlevi pratik bir hal alıyor.

Buhar Destekli Pişirme

Yemekleri harika pişirmenizi sağlayacak buhar tek tuşla mini fırında pişirmek pratiktir.Beko fırınlarda bulunan Buhar Destekli pişirme programı, pişirme sırasında sadece bir tuşa basarak fırın içerisinde buhar yayılmasını sağlar. Bu sayede, içi yumuşak, dışı çıtır, daha kabarık hamur işleri ve ekmekler yapabilirsiniz.

Beko buhar destekli mini fırın kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Quartz Izgara

Yeni nesil Quartz Isıtıcı özelliğe sahip mini fırınlar hızlarıyla öne çıkıyor.Mini fırınların kısa sürede yüksek sıcaklıklara ulaşmasını sağlayan bu teknoloji, yemekleri kurutmadan içlerindeki suyu koruyarak üzeri çıtır et yemekleri yapmayı sağlar. Ayrıca Quartz ısıtıcılarda sıcaklık 270 dereceye kadar çıkar. Böylece pizza, pide, lahmacun gibi yüksek ısıda güzel pişen yiyecekler de 7-8 dakikada kolayca hazırlanır.

10 Adet Pişirme Fonksiyonu

10 adet otomatik pişirme fonksiyonu teknolojisi sayesinde pişirmek istediğiniz yiyeceğe uygun pişirme fonksiyonunu seçmeniz ve fırın uyarı verdiğinde su koymanız yeterlidir.

Çift Camlı Kapak

Güvenlik  her şeyden önemlidir.Çift camlı kapağı sayesinde cama dokunmanız halinde sıcaklığı iki kat daha az hissedersiniz. Bu sayede istenmeyen kazalardan korunmak bu teknoloji ile mümkün. 

Peki ürünün dikkat çeken diğer özellikleri neler? 


Geri Dön