27 / 04 / 2024

Simfer indirimini duymadık demeyin! En ucuz Simfer Midi Fırın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Simfer indirimini duymadık demeyin! En ucuz Simfer Midi Fırın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mini ve ya midi fırınlarda en çok tercih edilen marka olan Simfer’in en çok tercih edilen modelinde fiyatlar nasıl diye merak ediyorsanız, fiyat listeleri açıklandı. Simfer Turbo midi fırın en ucuz nerede satılıyor araştırdık. Simfer 4502 Turbo Midi Fırın 28 Eylül 2022 fiyat listesi..



Mini fırınlarda en çok tercih edilen model, Simfer’in 4502 turbo midi fırını oldu. Küçük ev sahiplerinin ya da kiracıların çok tercih ettiği tezgah üstü mini ve ya midi fırınlar şimdi en ucuz fiyatıyla karşınızda.

 45 litreye kadar iç hacmi olan tezgah üstü fırının 6 farklı pişirme fonksiyonu vardır. Yoğurt yapma, buz çözme gibi ya da buharlı temizleme özelliği de bulunan Simfer tezgah üstü fırınlar hem uygun fiyatlı hem de çok fonksiyonel.

Fırınla birlikte gelen 1 yuvarlak tepsi, 1 standart kare tepsi ve 1 özel tasarım tel ızgara, fırın içi aydınlatma özelliği size solo veya ankastre fırın hissi verir.

Simfer midi fırının kusursuz yuvarlak tepsisini 3 rafta da kullanarak harikalar yemekler yapabilirsiniz. Simfer midi fırınlar, yuvarlak tepsiler için tasarlanmış farklı yüksekliklerdeki 3 ayrı rafı ile size kullanım kolaylığı sağlar.

Simfer indirimini duymadık demeyin! En ucuz Simfer Midi Fırın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buharlı temizleme özelliğini merak edenler için, eğer tepsinize 2 bardak su koyduktan sonra sıcaklığını 80°C ye getirip yaklaşık 30 dakika alt rezistansını çalıştırırsanız, suyun buharlaşması sayesinde fırının içini çok daha kolay bir şekilde temizlersiniz.

Yaptınız yemekler Simfer midi fırındaki turbo fan sayesinde mükemmel pişer. Sadece yemek de değil, fırınınızı 40-45°C ye ayarlamanız halinde, 4-5 saat içinde doğal ev yoğurdunuzu mayalamış olarsunuz.

Peki, Simfer 4502 Turbo Midi Fırın ne kadar? En ucuz Simfer 4502 Turbo Midi Fırın kaç TL? En uygun fiyatlı 4502 Turbo Midi Fırın nerede satılıyor? İşte, Simfer tezgah üstü fırın 28 Eylül 2022 fiyat listesi..


Geri Dön