02 / 05 / 2024

Alvani Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Alvani Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıhab Mashaljı  tarafından kuruldu.



Alvani Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıhab Mashaljı  tarafından kuruldu.

Alvani Emlak Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak Her Türlü tekstil, metal, ahşap, cam, kristal, seramik, akrilik, demir, alüminyum, bakır, çinko, krom, paslanmaz çelik, porselen, taş, mum, sabun, plastik, kağıt, Kitaplar ve kırtasiye ürünleri, karton, Mürekkep, kadife, Polivinil klorür, etiket, Aksesuar, hırdavat, LED, elektrik ekipman ve gereçleri, yapıştırıcı maddeler, tutkal, dekorasyon malzemeleri, inşaat malzemeleri, bitki ve suni çiçekleri, baskı malzemeleri, Endüstriyel yağlar ve gresler, polyester, bez satışı, alışı ithalatı ve ihracatı, kumaş, Suni ve doğal deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşyalar, her türlü promosyon ürünleri, her türlü gıda, her türlü elektronik eşya, Her türlü elektrikli eşya, Her türlü fotoğraf ve tablolar, her türlü oyuncak, her türlü giysi, her türlü hediyelik eşya üretmek, toptan ve perakende yöntemlerle almak satmak ithalatını ve ihracatını yapmak


Geri Dön