29 / 04 / 2024

Alya Konutları Merkezefendi'de vade farksız 20 ay taksit imkanı!

Alya Konutları Merkezefendi'de vade farksız 20 ay taksit imkanı!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Konutları Merkezefendi

BOSS4 Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'nda hayata geçirdiği Alya Konutları Merkezefendi projesinde vade farksız 20 ay taksit imkanı sunuluyor. 



Alya Konutları Merkezefendi projesi BOSS4 Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği projenin arsa alanı 18 bin metrekare, inşaat alanı ise 80 bin metrekare olarak belirlendi.

9 blok şeklinde hayata geçirilecek olan  Alya Konutları Merkezefendi  projesinde farklı konut tiplerine yer veriliyor.

Alya Konutları Merkezefendi projesinde Zeytinburnu İETT bloklarının yerinde, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. 

Zeytinburnu Alya Merkezefendi projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutların alanları 91.52 metrekare ile 323.31 metrekare arasında değişiyor. 

Alya Konutları Merkezefendi projesinde yüzde 40 peşinat ödendiğinde vade farksız 20 ay taksit imkanı sağlanıyor. 

Alya Konutları Merkezefendi de vade farksız 20 ay taksit imkanı!

SOSYAL ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Bodrum katlarda 500 araçlık otoparka yer verilen Alya Merkezefendi Zeytinburnu projesinde buhar odası hamam, havuz, fitness salonu, sauna bulunuyor.

ALYA KONUTLARI NEREDE?

Zeytinburnu İETT bloklarının yerinde hayata geçirilen Alya Konutları projesinin batısında Sabriülker Sokak, kuzeyinden Mevlevihane Caddesi, doğusunda da İETT Bloklar Yolu bulunuyor. 

Paylaşılan detaylara göre, söz konusu projenin 135 metre güneyinde Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu, 25 metre kuzeybatısında Atatürk KYK Yurdu, 25 metre güneydoğusunda Merkezefendi Camisi ve 350 metre batısında E-5 bulunuyor.

Metrobüs, otobüs, minibüs ve metro ile ulaşım sağlanabilen Alya Merkezefendi projesinin 2025 yılının Kasım ayında tamamlanması planlanıyor. 


Web: https://www.alyakonutlarimerkezefendi.com/

 

AEB Residence satışa çıktı! Yeni proje!

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye!  İzmir  Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 


projeye sor



Geri Dön