16 / 05 / 2024

Alya Merkezefendi nerede? Alya Merkezefendi fiyat listesi!

Alya Merkezefendi nerede? Alya Merkezefendi fiyat listesi!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Merkezefendi

Alya Merkezefendi nerede sorusunun yanıtı ve  Alya Merkezefendi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...



ÇED sürecinin başladığı BOSSS4 Alya Merkezefendi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor.

Alya Merkezefendi nerede? 

Alya Merkezefendi nerede sorusuna yanıt olarak söz konusu projenin Zeytinburnu İETT bloklarının yerinde yükseleceğini ve proje alanının batısında Sabriülker Sokak, kuzeyinden Mevlevihane Caddesi, doğusunda da İETT Bloklar Yolu yer aldığını söyleyebiliriz. Proje alanına ulaşım metrobüs, minibüs, otobüs ve metro ile sağlanıyor.

Alya Merkezefendi nerede? Alya Merkezefendi fiyat listesi!

Proje sahasının kuşuçuşu mesafe bakımından en yakın konut 45 metre doğusunda bulunuyor. Ayrıca yine proje alanının 30 metre kuzeyinde Vakıf Üniversitesi Şantiyesi, 25 metre kuzeybatısında Atatürk KYK Yurdu, 25 metre güneydoğusunda Merkezefendi Camisi, 135 metre güneyinde Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu ve 350 metre batısında E-5 Yolu bulunuyor. 

Alya Merkezefendi ne zaman teslim edilecek? 

Alya Merkezefendi projesinde hafriyat ve zemin işlerinin bu yılın Kasım ayında başlanılması ve 36 ay sürerek 2025 yılının Kasım ayında sonlandırılması planlanıyor. Söz konusu projenin Kasım-2025 tarihinde tamamlanarak işletmeye açılması planlanıyor.

Alya Merkezefendi Konutları Projesi bodrum katlarda 500 araçlık otoparka yer verilecek. Söz konusu proje kapsamında sosyal tesis yapılacak olup bünyesinde; havuz, sauna, hamam, buhar odası ve fitness bulunacak.

Alya Merkezefendi fiyat

Alya Merkezefendi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Alya Merkezefendi fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.boss4.com.tr/

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Alya Teras'ta teslimler başladı!


projeye sor



Geri Dön