15 / 05 / 2024

Amasya Suluova'ya yeni cami inşa ediliyor!

Amasya Suluova'ya yeni cami inşa ediliyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova ilçesi, Akören Köyü'ne yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.




Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova ilçesi, Akören Köyü'ne yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.


Törende yaptığı konuşmada caminin yapımına öncülük eden herkese teşekkür eden Başkan Fatih Fatih Üçok “Bu hayırlı işe öncülük eden herkesten Allah razı olsun. Şahsım ve Suluova Belediyesi adına temelini atacağımız caminin ibadete açılmasına kadar geçen sürede desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Bu önemli ibadethaneye gönül veren başta hayırsever hemşerilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Akören Köyü Cami Temel Atma Törenine Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanı sıra Ak Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Esen, İlçe Vaizi Metin Şener ve davetliler katıldı.


“Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun"


Belediye Başkanı Fatih Üçok, Temeli atılan Cami’nin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Suluova’mız hizmetleriyle, yatırımlarıyla, sanayisiyle, ticaretiyle ve en önemlisi maneviyatıyla güzel gelişmelere sahne oluyor. Bugün de hayırlı bir iş için bizleri getiren, Yüce Rabbimizin, “İyilik yapmak ve kötülükten sakınmakta birbirinizle yardımlaşın" fermanına uyarak el birliği ile gönül birliği ile yapılacak camiinin temel atma töreninde bir aradayız. Bu önemli ibadethaneye gönül veren başta Köy sakinlerimiz olmak üzere kıymetli hayırseverlerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim, kıyamete kadar camimizin dimdik ayakta durmasını ve cemaatle dolmasını nasip eylesin. Ezan susmaz bayrak inmez diyerek, bu camimizden yükselecek duaların Yüce Allah katında kabulünü diliyorum. “dedi.



Suluova Belediyesi




Geri Dön