05 / 07 / 2024

amasya akören yatırımları

amasya akören yatırımları

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova ilçesi, Akören Köyü'ne yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

amasya akören yatırımları Haberi

amasya akören yatırımları


Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova ilçesi, Akören Köyü'ne yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.


Törende yaptığı konuşmada caminin yapımına öncülük eden herkese teşekkür eden Başkan Fatih Fatih Üçok “Bu hayırlı işe öncülük eden herkesten Allah razı olsun. Şahsım ve Suluova Belediyesi adına temelini atacağımız caminin ibadete açılmasına kadar geçen sürede desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Bu önemli ibadethaneye gönül veren başta hayırsever hemşerilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Akören Köyü Cami Temel Atma Törenine Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanı sıra Ak Parti Suluova İlçe Başkanı Muhammed Biçer, İl Genel Meclis Üyesi Cengiz Esen, İlçe Vaizi Metin Şener ve davetliler katıldı.


“Emeği Geçenlerden Allah Razı Olsun"


Belediye Başkanı Fatih Üçok, Temeli atılan Cami’nin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Suluova’mız hizmetleriyle, yatırımlarıyla, sanayisiyle, ticaretiyle ve en önemlisi maneviyatıyla güzel gelişmelere...