09 / 05 / 2024

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Eylül ayı hızlı başladı, markalar ve online alışveriş siteleri birbiri ardına indirim kampanyaları sunuyor, uygun fiyatlı ürün alma şansı sağlıyor. İşte kampanya yapan firmalardan biri de Amazon.com.tr….



Kampanyaya katılmak için öncelikle telefonunuza World Mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı açtığınızda ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamanız gerekiyor. 
Yapı Kredi Worldcard sahipleri kampanyaya katılmak için ‘AMAZON’ yazıp bir boşluk bırakıp kartınızda yazan müşteri numaranızı SMS ile 4454’e göndermeniz gerekiyor. 

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Tüm bireysel Yapı Kredi kredi kartları, banka kartları, sanal kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değil.  Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılıyor. Kazanılan puanlar da asıl karta yükleniyor. Kampanyaya dahil olan kartlar arasında Albaraka WorldCard da dahil.  Anadolubank, Vakıfbank Worldcard`lar ve Worldpuan ile yapılan alışverişler, iptal ya da iade edilen ürünler ve ticari kartlarla yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmiyor. Kampanya sürecinde ürünün iade ya da iptal edilmesi durumunda puan kazanımı yok.

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanyaya katılmak için yapması gereken şöyle: ‘AMAZON’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra ‘AL’ yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli müşteri numaranızı SMS ile 4454’e göndermelisiniz.

Kampanyadan kazanılan Worldpuanlar 20 Eylül’de kartlara yüklenecek. Worldpuanların son kullanım tarihi 20 Ekim… 20 Ekim’e kadar kullanılmayan Worldpuanlar 21 Ekim’de geri alınacak.


Geri Dön