05 / 05 / 2024

Amazon'dan efsane indirim! Philips elektrik süpürgelerindeki fırsatı kaçırmayın! 27 Aralık fiyat listesi 

Amazon'dan efsane indirim! Philips elektrik süpürgelerindeki fırsatı kaçırmayın! 27 Aralık fiyat listesi 

Amazon'da satılan Philips markasının Marathon Ultimate XB9185/07 süpürgesi 2023'e girmeden kese dostu fiyatıyla hoşunuza gidecek. Elektrik süpürgelerindeki  avantajlı satışları 2023'e girmeden ilgi görmeye başladı. Philips Marathon Ultimate XB9185/07 süpürge fiyatı ne kadar?



Philips, çıkardığı her üründe kalitesini kanıtlamış ve her bütçeye uygun çıkardığı ürünlerle Türk halkı arasında en çok tutulan markalar arasında yer alır. Amazon'da uygulanan yılbaşı avantajı, Philips markasının Marathon Ultimate XB9185/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge modelinde, 9 aya varan taksitle imkan sunuyor.
En avantajlı ürünleri sizlerle buluşturmayı  şiar edinerek en avantajlı çıkmanıza vesile olmak istiyoruz. Bu avantajlı fiyatı ve süprügenin özelliklerini öğrenmek için haberimize bakın.


Üst Düzey Toz Torbasız Teknoloji

Toz torbasız teknolojisiyle Philips Marathon Ultimate en güçölü emiş gücü gösterir ve tüm zemin tiplerinde etkili bir şekilde tozları yerinde bırakmaz. Tutma yerine monte edilebilen toz fırçası aparatı ile mobilyaları, her zorluktaki zemini ve döşemeleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz. NanoClean teknolojisi sayesinde süpürge toz bulutu oluşumunu en alçak seviyeye indirir. Böylece evin ve zeminin kirli kalmaması sağlanır.  Kirler süpürgenin yan kısımlarına yapışmaz ve haznenin dibine düşer.

Amazon dan efsane indirim! Philips elektrik süpürgelerindeki fırsatı kaçırmayın! 27 Aralık fiyat listesi 


TriActive LED başlığı derinlemesine bir temizlik sağlar. Saklı  kirleri ortaya çıkaran teknoloji hem kılları hem de ince kirleri teks seferde yönden toplar. Güçlü emiş gücüyle her zeminde ivedilikle neticeye ulaşırsınız. Philips Philips Marathon Ultimate XB9185 süpürge fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön