30 / 04 / 2024

Ambarlı Liman Park ne zaman teslim edilecek?

Ambarlı Liman Park ne zaman teslim edilecek?

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

7.katta yer alan 13 adet ofisin satışına başlanan Ambarlı Liman Park ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Projede nakliye ve gümrükçüler için bir gümrük binası yer alacak..



Ambarlı  Liman Park  ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabını vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projenin inşaat çalışmalarına başlandı.  


Ofislerin 33 metrekare ile 86 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Beylikdüzü Ambarlı Limanpark projesinde,  yüzde 50 peşinatla 12 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.  


Ambarlı Liman Park ne zaman teslim edilecek sorusuna önümüzdeki yıl cevabı veriliyor. Projenin içerisinde yalnızca nakliye ve gümrükçülerin kullanacağı bir gümrük binasının yer alması öngörülüyor. 


Ambarlı Liman Park ne zaman teslim edilecek?


7.katta yer alan 13 adet ofisin satış sürecine başlanan Ambarlı Limanpark projesinde satıştaki ofislerin fiyatları 99 bin dolardan başlayıp, 216 bin 500 dolara kadar yükseliyor. 


Gül İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da, Ambarlı Limanı'nın yanında hayata geçirilen Ambarlı Liman Park ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2015 yılı içerisinde deniliyor. 


Ambarlı Liman Park telefon: 0533 374 10 06 

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön