19 / 05 / 2024

Ambarlı Limanpark fiyat!

Ambarlı Limanpark fiyat!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın yanında hayata geçirilen Ambarlı Limanpark fiyat listesi kapsamında ofisler 99 bin dolar ile 216 bin 500 dolar arasında fiyatlarla alıcılarını bekliyor...



Gül İnşaat projesi olarak inşa edilen Ambarlı Limanpark fiyat listesi ofislerin alan ve tipine göre değişiklik gösteriyor. Projede firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


İçerisinde yalnızca nakliye ve gümrükçülerin kullanacağı bir gümrük binası bulunan Ambarlı Liman Park'ın 7.katında yer alan 13 adet ofis satışa sunuluyor. 


Ambarlı Limanpark fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın yanında yükseliyor. 


Ambarlı Limanpark fiyat!


Yüzde 50 peşinatla firma bünyesinde faizsiz 12 aya kadar taksitlendirme avantajı sağlanan Beylikdüzü Ambarlı Limanpark'ı ilk katında restoranlar yer alacak.


Teslimlerine 2015 yılı içerisinde başlanması planlanan  Gül İnşaat  Ambarlı Limanpark projesinin ilk 5 katı antrepo, üç katı ofis kullanımlı olarak dizayn edildi.


Ambarlı Limanpark fiyat listesine göre ofisler 99 bin dolar ile 216 bin 500 dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Ambarlı Limanpark iletişim bilgisi

Tel: 0212 574 00 31

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön