28 / 04 / 2024

Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı!

Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Liman Park

9 katlı tek bloktan meydana gelen Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı kapsamında ofis satıi fiyatının yüzde 50'si peşinat olarak ödeniyor. Kalan tutar firma bünyesinde 12 aya kadar sıfır faizle vadelendiriliyor...



Gül İnşaat  Liman Park  Ambarlı ödeme planı hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje,  Gül İnşaat  imzasıyla yaşama geçiriliyor.


Yalnızca 7.katında bulunan 13 adet ofisin satışa sunulduğu Liman Park Ambarlı projesinde ofis fiyatları 99 bin dolardan başlayarak 216 bin 500 dolara kadar yükseliyor. 


Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Proje, 9 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 


Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı!


İlk 5 katı antrepo, üç katı ofis kullanımlı olarak dizayn edildiği Liman Park Ambarlı Beylikdüzü projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü-Yakuplu'da Ambarlı Limanı'nın yanında hayata geçiriliyor. 


Ofis alanlarının 33 metrekare ile 86 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Limanpark Ambarlı Beylikdüzü projesinde  nakliye ve gümrükçüler için bir gümrük binası da yer alıyor. 


Ofislerin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Beylikdüzü Ambarlı Liman Park projesinin ilk katında restoranlar yer alacak. 


Gül İnşaat Liman Park Ambarlı ödeme planı dahilinde ofis tutarının yüzde 50'si peşinat olarak verildikten sonra kalan tutarın ödemesi firma bünyesinde sıfır faizle 12 ay taksitlendirilerek gerçekleşiyor. 


Gül İnşaat Liman Park Ambarlı iletişim

Tel: 0533 374 10 06 

Web: www.gultasinsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön