01 / 05 / 2024

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...



2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı temel aldığını ifade etti.

Sputnik News'te yer alan habere göre; İngiliz gazetesi The Guardian'ın uzun bir mülakat yaptığı Hollywood'un karakter oyuncularından Peter Gallagher, 20 yıl öncesinin kült filmi olan 'American Beauty'de (Amerikan Güzeli) canlandırdığı rolde, emlak krallığı ve reality şov yıldızlığından ABD Başkanlığına yükselen Donald Trump'ı örnek aldığını açıkladı.

Kötü adamları canlandırmada ustalaşan 64 yaşındaki aktör, filmde hem evli olan hem de kendisi gibi evli iş arkadaşıyla ilişki içinde olan ve genel olarak hayata ahlaksız bakış ve davranış geliştiren Buddy Kane'in 'esin kaynağını Trump'ta aramak için çok düşünmek gerekmediğini, Trump'a bakmanın aklına gelen ilk şey olduğunu' belirtti.

"Emlak sektöründe kendilerine aşırı değer biçenler kim diye düşündüm" diyen ve aklına hemen Trump'ın geldiğini vurgulayan Gallagher, American Beauty'nin gösterilmesinden 20 yıl sonra 'ABD'nin bu sahtekar (Trump) tarafından üçkağıda getirilmesinin üzücü olduğunu dile getirdi. Gallagher, Trump'ı takil ederek "İstediğin her şeyi al ve onlar seni yakalayamadan bas git" diye konuştu.

Trump'ın eski avukatı Michael Cohen cezaevinden çıkıyor!

Donald Trump'ın doğduğu eve alıcı bulunamıyor!


Geri Dön