27 / 04 / 2024

Amiral gemisi telefonlara kafa tutan Samsung Galaxy A13'e Hepsi Burada'dan harika kampanya

Amiral gemisi telefonlara kafa tutan Samsung Galaxy A13'e Hepsi Burada'dan harika kampanya

Hepsi Burada'nın Mayıs ayına özel tertiplediği kampanya bütün samsung hayranlarını cezbetti. Fiyat performans ürünlerinden ''Samsung Galaxy A13'' almak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar bu haber sizin için. İşte 12 Mayıs 2023 fiyat listesi



Daha fazla ekran, oynamak için daha fazla alan anlamına gelir

Görüşünüzü Galaxy A13'ün 6,6 inç Sonsuz-V Ekranına genişletin ve neler kaçırdığınızı görün. Ve FHD+ teknolojisi ile günlük içeriğiniz keskin, canlı ve net görünür.

Çarpıcı tarza sahip minimalist tasarım

Galaxy A13, yumuşak renkleri yumuşak bir görünüm ve hisle birleştiriyor. İnce eğriler, tutmayı kolaylaştırır ve ekranda kolay gezinme sağlar. Siyah, Beyaz, Mavi ve Turuncu renklerden birini seçin.

Dörtlü Kamera ile mobil fotoğrafçılığınızı yükseltin

50MP Ana Kamera ile unutulmaz anları net ayrıntılarla çekin. Ultra Geniş Kamera ile izleme açısını genişletin. Derinlik Kamerası ile odağı özelleştirin veya Makro Kamera ile ayrıntılara yaklaşın.

Ultra Geniş Kamera, ultra geniş deneyimler

İnsan görüşüne benzer şekilde, 5MP Ultra Geniş Kamera dünyayı 123 derecelik bir görüş açısıyla görerek çektiğiniz her şeye daha fazla perspektif katar.

Makro Kamera ile daha küçük ayrıntıları yakalayın

2MP Makro Kamera ile yakınlaşın ve başka türlü gözden kaçırmış olabileceğiniz ayrıntıları keşfedin. Resimlerinize doğal bokeh efekti uygulayarak konunuzun arka planda öne çıkmasını sağlar.

Amiral gemisi telefonlara kafa tutan Samsung Galaxy A13 e Hepsi Burada dan harika kampanya

Derinlik Kamerası ile odağı öne getirin

2MP Derinlik Kamerası, fotoğraflarınızdaki alan derinliğini ayarlamanıza olanak tanır. Konunuzu gerçekten ön plana çıkaran yüksek kaliteli portre çekimleri için arka plan bulanıklığını ayarlayın.

Ön Kamera, şık özçekimler

Galaxy A13'ün 8MP Ön Kamerası ve bokeh efektiyle, daha çok sizi ve daha az arka planı öne çıkaran çarpıcı özçekimler çekmek kolaydır.

 


Geri Dön