29 / 04 / 2024

Anadolu Yakası'na Oto World Asya geliyor!

 Anadolu Yakası'na Oto World Asya geliyor!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Has Şirketler Grubu ve Evra Group imzasıyla Anadolu Yakası, Oto World Asya projesi ile ilk Oto AVM’sine kavuşuyor. Otomotiv pazarı için büyük önem taşıyan proje Pendik’te inşa ediliyor...



Anadolu yakasının ilk oto AVM’si olan Oto World Asya inşaat sektörünün iki deneyimli firması  Has Şirketler Grubu  ile Evra Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group, Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel mülkiyetine alarak inşa çalışmalarına başladı.


Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik ve Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu Otomotiv sektöründe hizmet veren üretici, distribütör ve 2. el galeri sahiplerinin yer alacağı  Oto World Asya  projesi için sektörden olumlu görüş ve destek aldıklarını belirtti.


Eylül ayında lansmana çıkması beklenen Oto World Asya 365 adet işyerinden oluşuyor. Bu işyerlerinin 0 ve 2. el showroom, oto servis, banka, cafe ve restoran düzeninde oluşturulması planlanıyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’nın ile iç içe bir konumda yer alan Oto World Asya, sahil yolu, E- 5 ve TEM otoyollarının birleştiği noktada yer alıyor. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde dahi Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi lokasyonlardan kısa zamanda ulaşım imkanı bulunan Oto World Asya, konumuyla da öne çıkıyor.



0216 494 64 94

www.hassirketlergrubu.com


projeye sor



Geri Dön