06 / 05 / 2024

Analistler altında 1200 TL için resmen tarih verdi

Analistler altında 1200 TL için resmen tarih verdi

Düşük fiyattan altın almayan vatandaşlar şimdi kafalarını taşlara vuruyor. Altında yeniden yükseliş yaşandı. Analistler, FED kararlarından sonra altının yeniden yükselişe geçeceğini ve önümüzdeki 1-2 ay içerisinde gram altının 1200 TL'yi görmesinin içten bile olmayacağını iddia etti.



Dünya genelinde altın fiyatları son dönemin en düşük seviyelerine girdi. Yatırımcılar Emlak Kulisi farklıyla altındaki gidişatı önceden öğrendi. Altın fiyatlarının düşmesinin ardından bunu fırsat olarak değerlendiren çok sayıda vatandaş da altınlarını satın aldı. Almayanlar ise altının yükselmesinin ardından kafalarını taşlara vuruyor. Analistler şimdi ise altında yeniden yükselişin tarihini verdi. Analistlere göre Amerikan Merkez Bankası tarafından açıklanacak kararların ardından önümüzdeki 1-2 ay içerisinde altın fiyatlarının 1200 TL'yi görmesi içten bile değil. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön