03 / 05 / 2024

Analistler çıldırdı! Gram altının resmen 1600 TL olacağı tarihi verdiler

Analistler çıldırdı! Gram altının resmen 1600 TL olacağı tarihi verdiler

Altın fiyatlarındaki hareketlilik, analistlerin de iştahını kabarttı. Analistler, gram altının 1600 TL olacağı güne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



CY Securities Baş Ekonomisti Clifford Bennett, altın fiyatlarının geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Uzman isim ons altın için yaptığı değerlendirmede, “2.000 dolara doğru yükseliş yürüyüşüne devam etmeden önce bir veya iki hafta bu seviyede beklemede gibi görünüyor” ifadesini kullandı. Bennett, “Altın muhtemelen 1.785 dolar civarında desteklenecek. 1.760 dolara kayma göz ardı edilemez. Ancak bu uzun vadeli harika bir satın alma fırsatını temsil eder” diyerek devam etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön