08 / 05 / 2024

Analistler tarih vererek altında flaş uyarıyı resmen yaptı

Analistler tarih vererek altında flaş uyarıyı resmen yaptı

Analistler, FED'in faiz kararının altını baskıladığı dönemde altın alacakların elini çabuk tutması gerektiğini aksi takdirde altının temmuz ve ağustos aylarında yeniden yükselişe geçebileceğini vurguladı.



 

Amerikan Merkez Bankası FED, bugün hem ülke açısından hem de dünya ekonomisi açısından çok önemli bir kararı açıklayacak. FED'in 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi demek, doların güçlenmesi anlamına geliyor. Haftalardır baskılanan altın fiyatlarında da önemli gelişmeler yaşanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön