29 / 04 / 2024

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Sakın düşünmeyin kardeşim koşun

 Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Sakın düşünmeyin kardeşim koşun

Altın fiyatlarının hareketlenmesiyle birlikte analistlerden de uyarılar gelmeye devam ediyor. Gram altının yıl sonunda 1500 TL seviyesine gelmesine neredeyse kesin gözüyle bakan analistler, altına yatırım yapanların pişman olmayacağını ifade ediyor.



Amerikan Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasının ardından altın fiyatlarında da hareketlilik yaşanmaya başladı. Vatandaşlar bu yıl boyunca sürekli dalgalı grafik çizen güvenli yatırımın ne kadar yükselebileceğini merak ediyor. Son günlerde hızlı bir yükseliş kaydeden gram altın 1.019 TL seviyesine çıkarken tahminler gündeme bomba gibi düştü. Gram altında herkesi şoke eden dikkat çeken tahmin geldi. 

ŞU ANDA BİN TL SEVİYELERİNDEN İŞLEM GÖRÜYOR

Gram altının yükselişi şaşırtan bir şekilde dikkat çekerken, uzmanlarda peş peşe tahminler gelmeye başlamıştı. Dolar kurundaki yükselişe ek olarak değer kazanan değerli maden bugün 1.019 TL’den işlem görüyor. Altının daha da yükseleceğini öngören uzmanlar altının yıl sonunda görebileceği rakamı tahmin etti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön