27 / 04 / 2024

Anatolium Ankara çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapıyor!

Anatolium Ankara çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapıyor!

Anatolium Alışveriş Merkezi, aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Çocukların yaratıcılıklarının ve el becerilerinin gelişimini sağlayan etkinlikler yapmayı hedefleyen Anatolium, Nisan ayı etkinlikleriyle çocuklara yine güzel sürprizler yapacak.




Anatolium Ankara'da Anne babalar alışverişlerini yaparken, her hafta sonu çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan Anatolium Alışveriş Merkezi, Nisan ayında da çocukları sevindirecek aktivitelere ev sahipliği yapıyor. 

Konu çocuklar olunca yaratıcılıklarının ve el becerilerinin gelişimini sağlayan etkinlikler yapmayı hedefleyen Anatolium, Nisan ayı etkinlikleriyle çocuklara yine güzel sürprizler yapacak. 


12-13 Nisan'da "Kibrit Kutusundan Hayaller" etkinliği gerçekleşecek. 2 gün boyunca minik ziyaretçiler kibrit kutusundan kolye, ev, kumbara, kalemlik gibi istedikleri objeleri özgürce inşa edecekler. 

19-20 Nisan'da ise çocuklar "Çim Adam Atölyesinde" kendilerine çimden küçük arkadaşlar yapmayı öğrenecekler. 


26-27 Nisan'da ise "Saksı Boyama ve Çiçek Dikim Atölyesinde" çocuklar çiçek dikip, saksıları boyayacaklar. 

Akids Çocuk Kulübü'nün bir de sürprizi var, çocuk etkinlikleri kapsamında her Cumartesi saat 18.00'da Tiyatro Gösterisi minik izleyicilerini bekliyor olacak. Pazar günleri ise saat 13.00'da Kapla etkinliği devam ediyor. 

Mallexpert Yönetiminde ki Anatolium Ankara'da her hafta sonu çocuklara özel birbirinden renkli aktiviteler ile alışverişinin ritmini hızlandırıyor. 


Ankara İlke Gazetesi


Geri Dön