29 / 04 / 2024

Beytepe, marka projelere ev sahipliği yapıyor!

Beytepe, marka projelere ev sahipliği yapıyor!

"Ankara'nın ücra köşesi" olarak bilinen Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara'nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor.




Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak bilinen Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara'nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor. 

Ankara batıya doğru gelişimini sürdürmeye devam ederken, Beytepe bölgesi de yatırımcıların en gözde mekânlarından biri oldu. Kaliteli ve farklı kule konutların art arda yükseldiği Beytepe'de yeni projelerin de çalışmaları başlıyor. Bölgenin en iddialı projelerinden Elit Royal Residence'ı hayata geçiren Elit Yapfnın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Ankara'nın yeni gözdesi Beytepe'nin konut projeleri için en çok tercih edilen bölgelerden biri olduğunu kaydetti. 


Telefon: 444 3 753 

Web: paladyumbeytepe.com


Milli Gazete



Geri Dön