09 / 05 / 2024

Anatolium Ankara çocuk etkinlikleri

Anatolium Ankara çocuk etkinlikleri

Anatolium Alışveriş Merkezi, aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Çocukların yaratıcılıklarının ve el becerilerinin gelişimini sağlayan etkinlikler yapmayı hedefleyen Anatolium, Nisan ayı etkinlikleriyle çocuklara yine güzel sürprizler yapacak.

Pursaklar Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi 18.3 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili Pursaklar ilçesi Pursaklar Mahallesi 95104 Ada 2 parselde yer alan Doktor Bayram Öztürk Çocuk Hastanesi'ni 18 milyon 260 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'ya 13 yeni millet bahçesi geliyor!

AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, açıkladığı 111 proje arasında kendisini en çok millet bahçesi yapmak, çocuk köyü ve kültür yolu projelerinin heyecanlandırdığını söyledi. 

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kapatılan Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisi ile ilgili planlamaları Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya sordu..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Koruma Evi için konut alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; Çocuk Koruma Evi olarak kullanılmak üzere konut satın alacak...

Ankara Atatürk Çocuk Yuvası'nın arazisine ne yapılacak?

Ankara'da bulunan Atatürk Çocuk Yuvası Haziran'da kapatılacak. Bina ve 39 dönümlük araziye ne yapılacağı henüz netleşmedi. Tarihi yurdun, müze olarak korunması istendi.

Anatolium Ankara yılbaşında açık mı?

Anatolium Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Ankara yılbaşında açık mı? Anatolium Ankara yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Anatolium Ankara 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Melih Gökçek'ten Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bir kargo firması tarafından Anıtkabir’de tören alanının dışındaki bahçe bölümüne çocuk oyun parkı kurulmasına tepki gösteren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan’ı, “Atatürk’ün çocuk sevgisi' üzerinden eleştirdi.

Anatolium Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Anatolium Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Ankara Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Anatolium Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara Yenimahalle'ye Çocuk Müzesi inşa ediliyor!

Her geçen gün yeni bir projeye imza atan Yenimahalle Belediyesi, inşaatına başladığı "Evrensel Değerler Çocuk Müzesi" için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden okullara malzeme desteği!

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Anatolium AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Anatolium Ankara AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Anatolium Ankara AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon Ankara Mamak mağazası 16 Eylül'de açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 2010’den bu yana 12 mağaza açan Decathlon, yeni mağazasını 16 Eylül’de Ankara Mamak Anatolium AVM’de açacak.

Anatolium Ankara çocuk etkinlikleri Haberi

Anatolium Ankara çocuk etkinlikleri


Anatolium Ankara'da Anne babalar alışverişlerini yaparken, her hafta sonu çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayan Anatolium Alışveriş Merkezi, Nisan ayında da çocukları sevindirecek aktivitelere ev sahipliği yapıyor. 

Konu çocuklar olunca yaratıcılıklarının ve el becerilerinin gelişimini sağlayan etkinlikler yapmayı hedefleyen Anatolium, Nisan ayı etkinlikleriyle çocuklara yine güzel sürprizler yapacak. 


12-13 Nisan'da "Kibrit Kutusundan Hayaller" etkinliği gerçekleşecek. 2 gün boyunca minik ziyaretçiler kibrit kutusundan kolye, ev, kumbara, kalemlik gibi istedikleri objeleri özgürce inşa edecekler. 

19-20 Nisan'da ise çocuklar "Çim Adam Atölyesinde" kendilerine çimden küçük arkadaşlar yapmayı öğrenecekler. 


26-27 Nisan'da ise "Saksı Boyama ve Çiçek Dikim Atölyesinde" çocuklar çiçek dikip, saksıları boyayacaklar. 

Akids Çocuk Kulübü'nün bir de sürprizi var, çocuk etkinlikleri kapsamında her Cumartesi saat 18.00'da Tiyatro Gösterisi minik izleyicilerini bekliyor olacak. Pazar günleri ise saat 13.00'da Kapla...