28 / 04 / 2024

AND, CityScape Global 2014'te En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

AND, CityScape Global 2014'te En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...



ANADOLU Gayrimenkul, ilk projesi AND ile uluslararası ödül kazandı. Dubai CityScape Global 2014 'En İyi Ticari Proje' ödülünü alan proje, toplam 74 bin metrekare inşaat alam, 36 bin metrekare kiralanabilir alan, ortalama bin 300 metrekare kat alan ile 26 katlı A+ ofis binasından oluşuyor.

 

İstanbul Kozyatağı'ndaki projede, tek katta 300'den 2 bin 200 metrekareye kadar kiralanabilir ofis alternatifleri bulunuyor. Projede, ortak kullanım alanları olarak 6 toplantı odası ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor. Tepe İnşaat m ana yüklenici olduğu AND, ayrıca ABD Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen en yüksek sertifika derecesi olan LEED Platin ön sertifikasma sahip. 

Kasım 2011'de faaliyete geçen Anadolu Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Ali Baki Usta, "ödül bizi gelecek projelerimiz için motive etti" dedi. 


Takvim 


Geri Dön