30 / 04 / 2024

Anadolu Gayrimenkul AND

Anadolu Gayrimenkul AND

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Anadolu Gayrimenkul AND'ın temellerini attı!

Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, grup olarak bugüne kadar pek çok alanda gerçekleştirdikleri başarıları 2011 sonunda kurulan Anadolu Gayrimenkul ile inşaat sektörüne taşımayı hedeflediklerini söyledi...

Anadolu Gayrimenkul ilk projesi AND'nin temelini attı!

Bira pazarındaki daralma Anadolu Grubu'nu yeni alanlara yöneltti. Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND'nin temelini attı. 25 katlı AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Sinerji Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de İlknur Khudaverdiyev tarafından kuruldu.

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Tahereh Mohebalı ve Ali Savadkouhıfar ortaklığında kuruldu.

Anadolu Gayrimenkul AND Haberi

Anadolu Gayrimenkul AND

ANADOLU Gayrimenkul, ilk projesi AND ile uluslararası ödül kazandı. Dubai CityScape Global 2014 'En İyi Ticari Proje' ödülünü alan proje, toplam 74 bin metrekare inşaat alam, 36 bin metrekare kiralanabilir alan, ortalama bin 300 metrekare kat alan ile 26 katlı A+ ofis binasından oluşuyor.

İstanbul Kozyatağı'ndaki projede, tek katta 300'den 2 bin 200 metrekareye kadar kiralanabilir ofis alternatifleri bulunuyor. Projede, ortak kullanım alanları olarak 6 toplantı odası ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor. Tepe İnşaat m ana yüklenici olduğu AND, ayrıca ABD Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen en yüksek sertifika derecesi olan LEED Platin ön sertifikasma sahip. 

Kasım 2011'de faaliyete geçen Anadolu Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Ali Baki Usta, "ödül bizi gelecek projelerimiz için motive etti"...