02 / 05 / 2024

Anadolu Gayrimenkul ilk projesi AND'nin temelini attı!

Anadolu Gayrimenkul ilk projesi AND'nin temelini attı!

Bira pazarındaki daralma Anadolu Grubu'nu yeni alanlara yöneltti. Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND'nin temelini attı. 25 katlı AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip...



AND, 4 metre kat yüksekliği ile kullanıcılarına ferah ortamlar sunuyor. AND'de ortak kullanım alanları olarak 6 toplantı odası ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor. Şehrin en yüksek otopark oranına sahip AND, "Destination Selection" sistemli 9 adet asansörü ile kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini de sağlıyor. 


Projenin mimarı Alman HPP, ana yüklenici ise Tepe İn- l saat. AND, yüzde 86  oranına ulaşacak verimli kullanım alanına sahip. Projede gri su ve yağmur suyu yeniden kullanılacak. 


Bira pazarındaki daralma Anadolu Grubu'nu yeni alanlara yöneltti. Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND'nin temelini attı. Önce birinci sınıf ofisler yapılacak sonra konuta girilecek Biradan otomotive pek çok alanda faaliyet gösteren ve uluslararası başarılara imza atan Anadolu Grubu'nun şirketi Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND'nin temelini attı. 


25 katlı AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alan, 25 katlı A+ ofis binasından oluşuyor. Kozyatağı'ndaki AND'de 300 metrekareden 2 bin 200 metrekareye kadar ofis alanları olacak. 


İstanbul'a odaklandık Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, AND ile amaçlarının birinci sınıf ofis konusunda uzmanlaşmak olduğunu söyledi. 


Ofiste ustalaştıktan sonra başka projelerin gündeme geleceğini kaydeden Özilhan, "Eğilimimiz bir yandan birinci sınıf ofisler üzerinde çalışırken bir yandan da başka projeler için araştırma yapmak. Bu çerçevede arkadaşlarımızın yer arayışı sürüyor. İlk etapta ofis ağırlıklı çalışacağız ancak uygun yer olursa konut projelerine de gireceğiz" m. 

Kozyatağı'ndaki AND'nin temel atma törenine Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve yönetim kurulu üyeleriyle Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Genel Müdürü Ali Baki Usta katıldı. 

diye konuştu. 


İstanbul odaklı çalışacaklarını da vurgulayan Tuncay Özilhan, başka şehirlerin şu anda planları dahilinde olmadığını anlattı. Tuncay Özilhan, kendi şirketlerine ait uygun araziler üzerinde de proje geliştirebileceklerini ifade etti. 


Temel atma töreninde konuşan Genel Müdür Ali Baki Usta ise "Markamız AND ile kente ve doğaya saygılı, prestijli ofis projeleri geliştirmeyi misyonumuz olarak belirledik. AND, A+ bir ofis binası olarak Kozyatağı'nda yükselecek ve kullanıcılarını 'İş hayatında zirve'ye taşıyacak. AND'de yaşam, 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak" dedi. 



Vatan Gazetesi 


Geri Dön