01 / 05 / 2024

Anadolu Gayrimenkul AND projesi Kozyatağı'nda yükseliyor!

Anadolu Gayrimenkul AND projesi Kozyatağı'nda yükseliyor!

Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND’nin temelini attı. Temel atma törenine Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı...




Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesiyle sektöre adım attı. Temeli atılan proje, seneye tamamlanacak.


Anadolu Grubu’nun pek çok alanda edindiği tecrübeyi gayrimenkul sektörüne taşıyan ve ofis projeleri gerçekleştirmeyi hedefleyen Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND’nin temelini attı. Temel atma törenine Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı. 


KOZYATAĞI'NDA 25 KATA YÜKSELECEK


Törende konuşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "2011 sonunda kurulan şirketimiz Anadolu Gayrimenkul ile tecrübemizi gayrimenkul sektörüne taşımayı hedefledik. AND, A+ bir ofis binası olarak Kozyatağı’nda yükselecek ve kullanıcılarını ‘iş hayatında zirve’ye taşıyacak. AND’de yaşam, 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak” dedi. AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alan, ortalama bin 300 metrekare kat alanı, 25 katlı A+ ofis binasından oluşuyor. AND’de, 300 metrekareden 2 bin 200 metrekareye kadar ofis alanları bulunuyor. Ofis projesi, 4 metre kat yüksekliğiyle kullanıcılarına ferah ortamlar sunuyor.  



Akşam


Geri Dön