03 / 07 / 2024

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan

Tuncay Özilhan, Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu. Peki, Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan, hangi sektörlerde hangi firmalar ile çalıştı? İşte İş adamı Tuncay Özilhan..

Anadolu Gayrimenkul AND projesi Kozyatağı'nda yükseliyor!

Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND’nin temelini attı. Temel atma törenine Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Artaş Grubu'ndan Mecidiyeköy'e yeni proje! Yerine konut yapılacak Profilo AVM yıl sonunda yıkılıyor!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mecidiyeköy’de yer alan ve devraldıkları Profilo AVM'nin yerinde gayrimenkul projesi hayata geçireceklerini söyledi. İşte ayrıntılar...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Yılmaz Argüden kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in hayatına dair merak edilenler.

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

TOGG’un fiyatını belirleyecek kıstas kesinleşti

TOGG’un çıkış fiyatının 60-70 bin Euro civarı olması beklenirken fiyatı etkileyecek bir kıstas daha kesinleşti. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yaptığı son açıklamada TOGG’un çıkaracağı araçla ilgili “Yüzde 10 ÖTV diliminin içinde kesin kalacağız” açıklamasında bulundu.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin adaylıklarının, Yönetim Kurulu tarafından kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan Haberi

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan

Tuncay Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan, 9 Temmuz 1947 doğumlu.  Anadolu Grubu'nun CEO'su ve yönetim kurulu başkanı olan Tuncay Özilhan, Mart 2016'da Migros’un yönetim kurulu başkanı oldu.


Tuncay Özilhan, liseyi Saint Joseph Lisesi'nde üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’de tamamladı. Daha sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek, Long Island Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansı (MBA) yaptı.


1977 yılında Erciyas Biracılık Genel Müdürlüğü ile başlayan iş hayatı, Anadolu Endüstri Holding Bira Grubu Koordinatörlüğü, Anadolu Endüstri Holding Genel Koordinatörlüğü ve 1984 yılında atandığı Anadolu Grubu İcra Başkanlığı görevleri ile devam etti.


Özilhan, 18 Ocak 2001'de yapılan olağan genel kurul sonucunda TÜSİAD'ın 11. başkanı oldu. Üç yıl bu görevde kaldıktan sonra 22 Ocak 2004'te görevini Ömer Sabancı'ya devretti.


Tuncay Özilhan, babasının kurucu ortağı olduğu Anadolu Grubu'nda Mayıs 2007'den beri yönetim...