21 / 05 / 2024

Kozyatağı and ne zaman teslim

Kozyatağı and ne zaman teslim

Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND’nin temelini attı. Temel atma törenine Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı...

ABD’de ticari gayrimenkul krizinin önüne geçilemiyor! Hacizler Mart'ta yüzde 117 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID sonrası ABD’de baş gösteren ticari gayrimenkul krizinin önüne geçilemezken geçtiğimiz Mart ayında ticari emlak hacizlerinde yüzde 117’lik rekor bir artış yaşandı. 

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Dolarda fırtına başladı! 19 Ağustos 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı... Bugün 1 dolar ne kadar, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Kozyatağı and ne zaman teslim Haberi

Kozyatağı and ne zaman teslim


Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesiyle sektöre adım attı. Temeli atılan proje, seneye tamamlanacak.


Anadolu Grubu’nun pek çok alanda edindiği tecrübeyi gayrimenkul sektörüne taşıyan ve ofis projeleri gerçekleştirmeyi hedefleyen Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND’nin temelini attı. Temel atma törenine Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan da katıldı. 


KOZYATAĞI'NDA 25 KATA YÜKSELECEK


Törende konuşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "2011 sonunda kurulan şirketimiz Anadolu Gayrimenkul ile tecrübemizi gayrimenkul sektörüne taşımayı hedefledik. AND, A+ bir ofis binası olarak Kozyatağı’nda yükselecek ve kullanıcılarını ‘iş hayatında zirve’ye taşıyacak. AND’de yaşam, 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak” dedi. AND, toplam 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alan, ortalama bin 300 metrekare kat alanı, 25 katlı A+...