03 / 05 / 2024

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.



İran-İsrail krizi sonrası piyasalarda hareketlilik başladı. Yatırımcılar ve vatandaşlar altın, dolar ve euro gibi yatırım araçlarına yönelmeye başladı. Son zamanlarda rekor yükselişleri ile gündemden düşmeyen dolar özellikle vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru bugün kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar ne kadar? 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? DOLAR/TL KAÇ LİRA? 19 NİSAN 2024 DOLAR KURU... 

Dün dolar/TL kuru en yüksek 32,56 TL, en düşük ise 32,43 TL seviyesini görürken günü 32,4698 liradan kapattı. Bufü ise dolar/TL kuru alış fiyatı 32,49 TL, satış fiyatı 32,63 liraya yükseldi. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 34,69 TL, satış fiyatı ise 34,70 TL'den işlem görüyor. 

İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru

PİYASALARI GÖZÜ MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINDA! MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Merkez Bankası faiz kararının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Dolar, altın ve borsa yatırımcıları, nisan ayı faiz kararının ardından yatırımlarına yön verecek. Peki, nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz beklentisi ne yönde?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun açıklayacağı nisan ayı faiz kararı için takvim belli oldu.

Buna göre; Merkez Bankası nisan ayı faiz kararı 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 14.00'da açıklanacak.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE YÖNDE? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN NE OLUR?

AA Finans'ın TCMB'nin 25 Nisan Perşembe günü yapılacak Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına yönelik beklenti anketi, 16 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı.

Ekonomistlerin politika faizindeki değişikliğe ilişkin beklentilerinin medyan değeri, faizin yüzde 50'de sabit bırakılması yönünde oldu.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Geri Dön