22 / 07 / 2024

Android 12 hangi telefonlara gelecek? İşte o güncel liste!

Android 12 hangi telefonlara gelecek? İşte o güncel liste!

Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve gündemden düşmeyen Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor? İşte Android 12 telefon listesi...




Geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Google I/O etkinliğinde görücüye çıkan ve gündemden düşmeyen Android 12, dikkat çeken özelliklerle kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldı. Merakla beklenen, güvenlik, performans ve görsellik başta olmak üzere birçok noktada eski sürümlere göre çok daha iyi bir Android deneyimi sağlamayı öngören bu yeni sürüm, akıllı telefon üreticilerinin güncelleme politikalarına göre dağıtılıyor.

Peki Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor? İşte Android 12 telefon listesi...

Android 12 hangi telefonlara gelecek? İşte o güncel liste!

Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor? İşte Android 12 telefon listesinden önce Android 12 ile ilgili bazı detaylara değinelim. Merakla beklenen Android 12, sistem gereksinimleri masaya yatırıldığında yeni çıkan akıllı telefonlarla daha çok uyum sağlıyor. Söz konusu bu sebeple de şirketlerin kendi geliştirmiş olduğu Android ROM’ları (arayüzler), cihazların teknik özellikleriyle doğru orantılı olarak olarak Android 11 ve Android 12 tabanlı dağıtılıyor. 

Peki Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor?


Geri Dön