25 / 08 / 2024

Android 12 telefon listesi 2022

Android 12 telefon listesi 2022

Geçtiğimiz yıl tanıtılan ve gündemden düşmeyen Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor? İşte Android 12 telefon listesi...

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı! Bu indirimi sakın kaçırmayın!

Fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı başladı. Android 12 yüklü şekilde gelen tablete Android 13 de yüklenebiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detayalar...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

OnePlus 12'nin özellikleri ortaya çıktı: Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve daha fazlası!

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden OnePlus, merakla beklenen yeni amiral gemisi OnePlus 12 için sızdırılan özellikleriyle gündemi sallıyor. İddialara göre OnePlus 12, rakiplerine meydan okuyacak güçlü özelliklerle donatılmış olacak.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Android 14 güncellemesi heyecanla bekleniyor: Samsung, Xiaomi, OPPO, OnePlus ve Vivo... Hangi telefonlar alacak?

Heyecanla beklenen Android 14 güncellemesi için telefon kullanıcıları arasında merak büyük! İşte güncelleme listesi...

Samsung'dan Android 14 müjdesi!

Samsung, 2023 yılının ikinci yarısında bazı akıllı telefon modellerine Android 14 tabanlı One UI 6.0 sürümünü sunmaya başlamayı planlamaktadır.

Mayıs 2023 LineageOS 19 destekleyen akıllı telefonlar belli oldu!

Hangi cihazlar LineageOS 19'u destekliyor? LineageOS 19, geçen yıl nisan ayında piyasaya sürülen ve Android 12 tabanlı bir Custom ROM'dur. Bu yazılımı destekleyen cihazların bir listesi aşağıda verilmiştir.

Xiaomi’den üç yeni modele MIUI 14 güncellemesi!

Xiaomi, Redmi Note 9S, Note 9 Pro ve POCO X3 NFC modelleri için MIUI 14 tabanlı Android 12 güncellemesinin yayınlanacağını duyurdu.

LineageOS 19 destekleyen akıllı telefonlar! Güncel Liste!

Geçen yılın nisan ayında kullanıma sunulan ve Android 12 sürümünü temel alan LineageOS 19 yapısını destekleyen modeller hangileri?

Android 12 telefon listesi 2022 Haberi

Android 12 telefon listesi 2022

Geçtiğimiz sene gerçekleştirilen Google I/O etkinliğinde görücüye çıkan ve gündemden düşmeyen Android 12, dikkat çeken özelliklerle kullanıcılardan olumlu geri dönüşler aldı. Merakla beklenen, güvenlik, performans ve görsellik başta olmak üzere birçok noktada eski sürümlere göre çok daha iyi bir Android deneyimi sağlamayı öngören bu yeni sürüm, akıllı telefon üreticilerinin güncelleme politikalarına göre dağıtılıyor.

Peki Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor? İşte Android 12 telefon listesi...

Android 12 hangi telefonlara gelecek? Android 12 hangi telefonlara geliyor? İşte Android 12 telefon listesinden önce Android 12 ile ilgili bazı detaylara değinelim. Merakla beklenen Android 12, sistem gereksinimleri masaya yatırıldığında yeni çıkan akıllı telefonlarla daha çok uyum sağlıyor. Söz konusu bu sebeple de şirketlerin kendi geliştirmiş olduğu Android ROM’ları (arayüzler),...