28 / 04 / 2024

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı! Bu indirimi sakın kaçırmayın!

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı! Bu indirimi sakın kaçırmayın!

Fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı başladı. Android 12 yüklü şekilde gelen tablete Android 13 de yüklenebiliyor. İşte söz konusu kampanya ile ilgili detayalar...



Fiyat listesi merak edilen ve araştırılan Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika indirim kampanyası başladı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ekran tarafında 2.800 x 1.752 piksel çözünürlüklü 12,4 inç Super AMOLED ekranı bünyesinde barındıran söz konusu tabletin ekran yenileme hızı da  120 Hz. olarak belirlendi.

Logcomtr'den Emir Bostanoğlu imzalı habere göre, söz konusu tablet bu sayede akıcı bir ekran deneyimi de sunuyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu tabletin dahili depolama kapasitesi de 128 GB olarak belirlendi. MicroSD kartlarla depolama kapasitesi yükseltilebilen bu tabletin arka tarafında 13 megapiksel kamera ve 6 megapiksel ultra geniş açı kamera mevcut.

Yine paylaşılan detaylara göre, saniyede 60 kare 4K video kaydedebilen söz konusu tabletin ön tarafında selfie çekimler ve görüntülü görüşmeler için 12 megapiksellik kamera bulunuyor.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili Samsung Galaxy Tab S8+ tablette son dakika fırsatı! Bu indirimi sakın kaçırmayın!

Aktarılan bilgilere göre dört tane hoparlörleriyle stereo ses deneyimi de sunan söz konusu cihazda ekrana entegre parmak izi sensörü bulunuyor. Yine verilen bilgiye göre, kablosuz şarj da edilebilen cihazdaki pil kapasitesi ise 10.090 mAh. olarak belirlendi. Ayrıca söz konusu tabletin pili 45 watt’lık adaptörle 82 dakikada şarj olabiliyor. Ayrıca söz konusu tablette kalem desteği de bulunuyor. Kullanıcılar bu kalem sayesinde çizim yapabiliyor ya da not alabiliyor.

Peki Samsung Galaxy Tab S8+ tabletin indirimli fiyatı ne kadar? 

Paylaşılan bilgilere göre, Çift ön kamera (ultra geniş + geniş), optimum 4K video kaydı sağlayan bir görüş alanı ile dikkat çeken söz konusu tabletteki üç mikrofonlu gürültü azaltma teknolojisi sayesinde kullanıcılar aramaya odaklanabiliyor. 

Samsung Galaxy Tab S8+ tabletin satış fiyatı 20 bin 499 liradan, 19 bin 599 liraya indi.

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı! Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

4A,4B, 4C, SSK, Bağkur emeklilerine maaşa ek 12 bin 500 TL müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!


Geri Dön