29 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.



Galaxy Tab S8 için en son yazılım güncellemesi, X700OPU4BWD8 üretici yazılımı sürümüyle birlikte gelir . Galaxy Tab S8+ ve Galaxy Tab S8 Ultra, sırasıyla X800OPU4BWD8 ve X900OPU4BWD8 donanım yazılımı sürümleriyle güncelleniyor  . Yeni yazılım, bazıları kritik olarak işaretlenmiş 70'in üzerinde güvenlik açığını gideren Mayıs 2023 güvenlik düzeltme ekini içeriyor. Güncelleme ayrıca diğer hata düzeltmelerini ve kararlılık iyileştirmelerini de içerebilir.

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi nasıl yüklenir?

Bir Galaxy Tab S8 serisi tabletiniz varsa ve Japonya'da yaşıyorsanız, Ayarlar » Yazılım güncelleme bölümüne gidip İndir ve yükle seçeneğine dokunarak yeni yazılım güncellemesini indirip yükleyebilirsiniz . Alternatif olarak, bir Windows PC kullanabilir ve yeni üretici yazılımı dosyasını üretici yazılımı veritabanından indirebilir ve manuel olarak yükleyebilirsiniz.

Samsung, yerleşik Android 12 ile Galaxy Tab S8 serisini geçen yılın başlarında piyasaya sürdü. Dizideki üç tablet, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini geçen yılın sonlarında ve One UI 5.1 güncellemesini bu yılın başlarında aldı. Gelecekte en az iki Android işletim sistemi güncellemesi daha alacaklar.


Geri Dön