27 / 04 / 2024

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.



Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. İşte Realme C53'ün özellikleri ve tahmini fiyatı!

Realme C53, 6.74 inç boyutunda ve 1600 x 720 piksel çözünürlüğe sahip bir IPS LCD ekranla geliyor. Bu ekran, 90 Hz yenileme hızı ve 180 Hz dokunmatik örnekleme özellikleriyle destekleniyor. Cihazın işlemci birimi ise UNISOC tarafından üretilen T612 yonga setiyle güçlendirilmiş.

Akıllı telefonun ön tarafında, 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir özçekim kamerası bulunurken, arka kasada ana kamera olarak 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir lens ve derinlik sensörü yer alıyor. Bu sayede çekimlerinizi daha net ve etkileyici hale getirebilirsiniz.


Geri Dön