04 / 05 / 2024

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54'ün tasarımı

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54'ün tasarımı

2023'e girer girmez arka arkaya yeni modellerini piyasaya süren Samsung şimdi de  Galaxy M54 5G modelinin tasarımı ortaya çıktı.



Ortaya çıkan görseller aynı anda telefonun iki farklı renk alternatifini de ortaya koyuyor. Bu renklerden ilki lacivert olurken diğer renk ise çok daha dikkat çekici. Gümüş renk üzerinde geçişlere yer verilen bu alternatif, Galaxy S10 ve Note 10 ürünlerinin anımsatıyor. Galaxy M54 5G, Samsung’un 2023 senesinde renk geçişleri sunan tek 
modeli olabilir.Görselleri ortaya çıkan Samsung Galaxy M54 5G için ise henüz resmi bir tanıtım tarihi söylenmedi. Diğer yandan resmi görselleri sızdırılan modelin tanıtımının artık çokca yakın olduğunu ise söylemek doğru olacaktır. Exynos 1380 işlemciye sahip olması beklenen modelin Android 13 ve One UI 5.0 ile birlikte gelmesi muhtemel görünüyor.

Android hayranlarının merakı bitti! İşte Galaxy M54 ün tasarımı

Samsung Galaxy, Samsung Electronics tarafından üretilen bir akıllı telefon ve tablet serisidir. Cihazlar Android işletim sisteminde çalışır ve büyük yüksek çözünürlüklü ekranlar, güçlü işlemciler ve gelişmiş kamera sistemleri gibi üst düzey fonksiyonlarıyla bilinir. Samsung, seneler içinde Galaxy S, Galaxy Note ve Galaxy A serisi dahil olmak üzere Galaxy serisinin birden çok sürümünü piyasaya sürdü.


Geri Dön