01 / 05 / 2024

Anfa Life Residence'ta 89 bin liraya 1+1! 24 ay vade!

Anfa Life Residence'ta 89 bin liraya 1+1! 24 ay vade!

Firma: El Emin İnşaat

Proje: Anfa Life Residence

El Emin İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Anfa Life Residence projesinde daire fiyatları 89 bin TL'den başlıyor...



Anfa Life Residence projesi, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 2 bloklu bir proje olarak konumlandırılıyor. Toplamda 224 konuttan meydana gelen Anfa Life Residence,  El Emin İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor.


Anfa Life Residence fiyatları 89 bin liradan başlıyor. 


Banka kredisinin kullanılabildiği  Anfa Life Residence  projesinde firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Projede firma bünyesindeki seçeneklerde 24 aya kadar vade yapılabiliyor.


Anfa Life Residence'ta; çocuk oyun odası, fitness center, Türk hamamı, sauna, resepsiyon, kapalı otopark, spa, güvenlik imkanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Proje Torium AVM'ye, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Marmara Park AVM'ye, sağlık kurumlarına ve TEM bağlantı yoluna 2 dakika mesafede konumlandırılıyor.



Anfa Life Residence iletişim;


Anfa Life Residence Web adresi: www.anfaliferesidence.com

Anfa Life Residence Telefon: 0212 854 07 64


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön