29 / 04 / 2024

AnkaNatura görücüye çıktı! 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

AnkaNatura görücüye çıktı! 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 AnkaNatura, Akşan Grup şirketlerinden Akşan Prokar Gayrimekul Yatırım A.Ş. ile hayata geçiriliyor. Toplamda 208 konuttan meydana gelen proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Doğanın ve yaşamın tüm renkleri Ankarada AnkaNatura ile canlanıyor. Şehre yakınlığı, güvenli yaşam alanları, yemyeşil bir doğa ve sımsıcak komşuluk ilişkilerini hayata kazandırmayı amaçlayan AnkaNatura, Akşan Grup şirketlerinden Akşan Prokar Gayrimekul Yatırım A.Ş. ile hayata geçiriliyor. Ankaranın en gözde yerlerinin başında gelen Beysukentde Hacettepe Ormanının eteklerine serilen ve Türkiyenin ilk çok katlı çelik konut projesi olan AnkaNatura, 20 bin m2si yeşil alanlara ayrılmış 69 bin m2lik alana yayılan 208 konuttan oluşuyor. AnkaNaturada konutlar 340 bin TLden başlayan özel lansman fiyatları ile satışa sunuluyor.

AnkaNatura Konutlarında bahçe dubleksleri 620 bin TLden, ara kat dubleksleri 627 bin TLden, teras dubleksleri 778 bin TLden ve flat daireler ise 350 bin TLden başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede şuan ilk 30 konut için özel bir indirim yapılıyor. Bir miktar peşinat veriliyor. Kalanı için YapıKredi Bankası ve Halk Bankasında cazip faiz oranları ile 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

Ankara, Türkiyenin çelik yapı sistemiyle inşa edilen ilk çok katlı konutlarının yer alacağı AnkaNatura  ile sıradışı projeye ev sahipliği yapıyor. Akşan Grup şirketlerinden Akşan Prokar Gayrimekul Yatırım A.Ş. ile hayata geçirilecek olan AnkaNatura 69 bin m2lik alana yayılan 208 konuttan oluşuyor. Türkiyenin en büyük hafif çelik konut projesi 35. Sokakın hemen ardından yapımına başlanan Türkiyenin ilk çok katlı çelik konut projesi AnkaNatura Ankaralıların özlem ve beklentilerini karşılamak amacıyla Beysukent de inşa ediliyor. Hacettepe Ormanının eteklerinde şehre yakınlığı, güvenli yaşam alanları, yemyeşil bir doğa ve sımsıcak komşuluk ilişkilerini hayata kazandıracak olması AnkaNaturayı bugüne kadar yapılmış konut projeleri arasında öne çıkarıyor. AnkaNaturada 2+1 Daireler, Bahçe Dubleksleri, Ara Kat Dubleksleri ve Teras Dubleksleri bulunuyor.
Sürdürülebilir çevre anlayışının tüm gereklerini yerine getirerek inşa edilen AnkaNatura, şehrin gürültüsünden, kalabalığından uzaklaşıp doğanın verdiği huzuru yaşamak isteyenlerin yeni başlangıç öyküsü olmaya aday bir proje.  Modern ve sürdürülebilir kentleşme ilkelerinin temeli olan çelik yapı sistemi, AnkaNatura ile Türkiyede ilk kez çok katlı bir konut projesinde hayata geçerken, yüzde 98i deprem bölgesi olan ülkemizde olası depremlere karşı en üst düzeyde güvenlik sunuyor. Deprem güvenliğinin yanında çelik yapı sistemi dış cephe kaplamasında tasarruf, iç mekanda da yüzde 7-10 oranında kullanım alanı kazanımı da sağlıyor.

Yeşilin her tonunu bulabileceğiniz AnkaNatura, tertemiz havası ve oksijeniyle Ankaranın yeni nefesi olma vizyonunu üstleniyor. Sürdürülebilir yaşam felsefesine göre çelik yapı sistemiyle inşa edilen AnkaNatura, çeliğin yüzde 90 geri dönüştürülebilir bir malzeme olması, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı, sistemin yerleşim özellikleri sayesinde ve doğal toprak yapısının minimum deformasyonu ile çevreye saygıyı temelinde barındırıyor.

Duştan, küvetten, lavabodan gelen evsel atık su olan gri suyu toplayarak, standartlara uygun kullanım suyu olacak kalitede arıtıp temizlik, çamaşır/araba yıkama, bahçe sulama gibi amaçlarda kullanımını sağlayan gri atık su geri kazanımı sistemine de sahip olan AnkaNatura, hem su tasarrufu açısından kullanıcıların bütçelerine, hem de doğal kaynaklara ve çevre değerlerine saygı gösteriyor.

AnkaNatura projesinde ortak alan aydınlatmasının tüm elektrik ihtiyacının güneş enerjisi sistemleri ile karşılanması da planlanıyor. Doğaya saygılı enerji kazanım sistemlerinin başında gelen güneş enerji sistemlerinin kullanımıyla AnkaNatura sakinlerinin aidat yükünü azaltmak, doğaya ve çevresel diğer faktörlere bir katkı sağlanması hedefleniyor.

AnkaNatura projesinde yer alan evlerin tüm iklimlendirme, aydınlatma ve güvenlik sistemleri kişiye özel olarak şekilleniyor. Evinize geri dönmeden odalarınızı önceden ısıtıp soğutabiliyor, site güvenliği ile görüntülü temas kurabiliyorsunuz. Evinizin perdelerini bile kontrol edebilmenize olanak veren bu sistem ile internet üzerinden evinize bağlanabiliyor ve hatta uygun bir cep telefonu ile evinizi istediğiniz şekilde kontrol edebiliyorsunuz. AnkaNaturadaki akıllı ev teknolojisi ile evinizin tükettiği enerjiyi, devamlı izleyip yönetme olanağınız da bulunuyor.

Ankaranın merkezinde olan AnkaNatura birçok farklı ulaşım imkanının yanında üniversitelere komşuluğu, çevresindeki yaşamsal olanaklarla da zenginleşiyor. AnkaNatura; açık spor alanları, basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, ortak yeşil alanlar, misafir otoparkları, 1000 m2lik sosyal tesis, kışın kapalı yazın açık olarak kullanılabilen yüzme havuzu, fitness, sauna, cafe-bar ve marketiyle yaşamı keyifli kılacak tüm sosyal alanları da bünyesinde barındırıyor.

AnkaNatura projesi Türkiyede özellikle deprem riski altındaki büyükşehirlerde hem çok katlı hem de son derece güvenli yapılar inşa edilebileceğinin çok önemli bir örneği olarak da dikkati çekiyor. Konut yoğunluğunun az olduğu bir bölgede, Ankaranın seçkin konutlarına komşu olmanın ayrıcalığı ile hayata farklı bir anlam yükleyen AnkaNatura Ankaranın en gözde konut bölgesi Beysukentde Çankaya-Turgut Özal Bulvarı hattının ortasında yer alıyor. Orman dokusuna, üniversitelere, spor komplekslerine, AVM ve eğlence merkezlerine komşu olan AnkaNatura, Ankaralıların yaşamlarına değer katacak yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. AnkaNaturada konutlar 340 bin TLden başlayan özel lansman fiyatları ile satışa sunuluyor.

AnkaNatura Satış Ofisi: 444 55 35 www.ankanatura.com  [email protected]
Çayyolu Beyler Caddesi Kavşağı Beytepe Beysukent /  Ankara  312 225 22 55


Geri Dön