27 / 04 / 2024

Ankapark 25 Mart'ta açılıyor!

Ankapark 25 Mart'ta açılıyor!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olma özelliğine sahip olan Ankara Ankapark, kapılarını 25 Mart'ta açacak 



"Avrupa'nın en büyük temaparkı" olma özelliğini taşıyan  Ankara  Ankapark'ın 25 Mart'ta açılacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankapark İşletmeleri Genel Müdürü Cem Uzan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, temaparkın açılışı için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirtti.

Parkı görkemli bir organizasyonla 25 Mart'ta açacaklarını söyleyen Uzan, "Açılış organizasyonu için teklifler almaya başladık." diye konuştu.

Güvenlik sertifikalarının, kesin açılış tarihini belirlemede büyük rol oynadığını belirten Cem Uzan, sertifikasyonlarla ilgili bütün ön yazışmaları ve anlaşmaları tamamladıklarını belirtti.

- "Her bir vida, kaynak tek tek kontrol ediliyor"

Ankapark'ta oyuncakların güvenliği açısından akıllarda soru işareti kalmaması için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Uzan, "Firmalar bize süpervizörlerini gönderiyorlar. Süpervizörler her bir noktayı, vidayı ve kaynağı, bastığı zeminden aracın çıktığı en uç noktaya kadar tek tek kontrol ediyor." şeklinde konuştu. 

Ancak "tamamdır" cevabını aldıktan sonra parkın açılışını gerçekleştireceklerini söyleyen Cem Uzan, "Bizim için en önemlisi bu sertifikasyonları almak." dedi.

Uzan, sertifikasyonları aldıktan sonra Almanya merkezli uluslararası denetim firması TÜV'e başvuracaklarını da belirterek "Bunları yapmazsanız parkı açamazsınız. Dünya Park Birliği, parkı açmanıza müsaade etmez. Onun dışında da hiçbir sigorta şirketi sizi sigortalamaz ve açamazsınız." şeklinde konuştu.

Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu!

Ankapark 2 bin kişiye istihdam sağlayacak!


Geri Dön