29 / 04 / 2024

Ankapark'ta çalışmalar son hız sürüyor!

Ankapark'ta çalışmalar son hız sürüyor!

Devasa parktaki 10 kapalı alanda çalışmalar bitmek üzere, 100 bin metrakerelik havuz ve fıskiyeler gün sayıyor. Avrupa'nın en büyük temaparkı olması hedeflenen Ankapark'ta çalışmalar son sürat devam ediyor...




Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yetkilileri, Avrupa'nın en büyük temaparkı Ankapark inşaatını denetledi. 

Devasa parktaki 10 kapalı alanda çalışmalar bitmek üzere, 100 bin metrakerelik havuz ve fıskiyeler gün sayıyor Avrupa'nın en büyük temaparkı olması hedeflenen Ankapark'ta çalışmalar son sürat devam ediyor. 


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Ramazan Kabasakal, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Osman Özbayrak ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ömer Faruk Erciyes inşaat alanında incelemelerde bulundu. Heyete çalışmaları anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, proje üzerinden de yöneticilere bilgi verdi. 


Büyükşehir yöneticilerine önce kapalı alanları gezdiren Üçpınar, Temapark'taki kapalı alan çalışmalarında sona gelindiğini, 10 adet kapalı alandan 6 tanesinin şu an tamamlanmak üzere olduğunu, 4 tanesinin de şubat ayının sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiği bilgisini verdi. 100 bin metrekarelik havuz inşaatının hemen hemen tamamlanmak üzere olduğunu, fıskiyenin de altyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vedat Üçpınar, "Havuzla ilgili sadece bir yalıtımımız kalacak, onun için de sıcak günleri bekleyeceğiz" dedi. 


"GİRİŞ KAPISI SİMGESİ" 

Üçpınar, "Giriş kapımız Ankapark'm simgesi olacak.Onun yapımı da hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi. Ankapark'm Hayvanat Bahçesi kısmında şu an sadece projelendirme çalışmasının devam ettiğini söyleyen Üçpınar, bu bölümde yer alan  Ankara  Çayı'nm kenarında 2800 mm'lik kuşaklama hattı çalışmasının da devam ettiğini, aynı çalışmanın Tema Park'ın otopark kısmında da devam edeceğini kaydetti. Üçpınar, bu çalışmaların aşağı yukarı 4 ay sürebileceğinin bilgisini verdi.  Ankapark inşaatında çalışmalar, bozkır soğuğuna rağmen aralıksız devam ediyor. 


HaberTürk


Geri Dön