02 / 05 / 2024

Ankara Azel Kule'nin yüzde 25'i satıldı!

Ankara Azel Kule'nin yüzde 25'i satıldı!

Konut Kentte yapımına başlanan, farklı mimarisi ve geniş teraslarıyla dikkati çeken Azel Kule, konut sektöründe piyasaların en durgun olduğu ocak-nisan döneminde yüzde 25 satışa ulaştı...



Konutkentte yapımına başlanan, farklı mimarisi ve geniş teraslarıyla dikkati çeken Azel Kule, konut sektöründe piyasaların en durgun olduğu ocak-nisan döneminde yüzde 25 satışa ulaştı. 


Proje koordinatörü Hüseyin Toğay, Ankara'nın batı girişinde Azel Gayrimenkul güvencesiyle yükselen Azel Kule'nin, Başkentliler'den yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Kule projesi olmasına karşın, 90 metrekareyi bulan terasların projeyi yakından gören Başkentliler'i oldukça etkilediğini kaydeden Hüseyin Toğay "Çoğu kulede balkon bile olmadığı dikkate alındığında Azel Kule'nin farklılığı daha da ortaya çıkıyor. Biz istiyoruz ki insanlar beton yığınlarının içinde sıkışıp kalmasın. Evinin balkonuna çıkağında veya bahçesine indiğinde yeni yaşam alanları bulsun" diye konuştu. 


122 rezidans ve 23 dükkan İki bodrum katı, zemin ve asma katın üzerine 100 metre yüksekliğinde 24 katlı kuleden oluşan karma bir proje olan Azel Kule'de 1+1, 1+1 loft, 2+1, 2+1 loft, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekli 122 rezidans dairesi ile 23 dükkan yer alıyor. 

Azel Kule'de güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı ve restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacak. 


Star Gazetesi 




Geri Dön