28 / 04 / 2024

Ankara Çankaya projesinin örnek daireleri hazırlandı!

Ankara Çankaya projesinin örnek daireleri hazırlandı!

YAPI Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara'nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Ankara Çankaya'nın örnek dairesi Brigitte Weber tarafından hazırlandı.



Ankara'nın merkezindeki tek yeni proje olma özelliği taşıyan, dış mimarisiyle olduğu kadar iç mimarisiyle de dikkat çeken  Ankara  Çankaya'nın örnek dairesi projenin iç mimari danışmanlığını üstlenen Brigitte Weber Architects'in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı. 


Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Erdem Tavas, şehrin tam merkezinde yer alan Ankara Çankaya'nın şehir yaşamından vazgeçemeyenler için tek yeni alternatif olduğunu söyledi. 

Ankara Çankaya'nın Ankara sosyal yaşamının merkezi kabul edilen İran Caddesi üzerinde yer aldığını hatırlatan Erdem Tavas, Seğmenler Parkı ve Kuğulu Park'a yürüme mesafesindeki Ankara Çankaya'nın şehrin kalbinde yemyeşil bir yaşam vaat ettiğini belirtti. Dış mimaride bölgenin dokusunu dikkate aldıklarını ifade eden Tavas, iç mimaride Ankara Çankaya sakinlerinin konforunu ön planda tuttuklarını ve tüm malzemeleri dünyanın lider markalarından seçtiklerini anlattı. 


Erdem Tavas, şehrin popüler restoranları, kafeleri ve seçkin mağazalarının yer aldığı bölgede bulunan Ankara Çankaya'nın 62 dairesi ve mağazalarıyla Ankara'nın yeni buluşma noktası olacağını söyledi. 


Anadolu


Geri Dön