06 / 05 / 2024

Ankara Elit Royal komşuluk ilişkilerini yaşatmaya devam ediyor!

Ankara Elit Royal komşuluk ilişkilerini yaşatmaya devam ediyor!

ELİT Royal Residence, çok büyük projelerde oturmak istemeyen ancak o projelerde verilen konfordan da vazgeçmeyenlere alternatif oldu. Cem Çelik, "Az dairenin avantajı, komşuluk ilişkilerini ve o özlediğimiz samimiyeti güçlendirmesi" dedi.



Ankara'nın en nezih bölgelerinden Beytepe'de inşa edilen Elit Royal Residence'i hayata geçiren Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modern çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığım ifade etti. 


PROJEDE HİÇBİR AYRINTI ATLANMADI

 Her katta iki daire bulunan Elit Royal Residence'da yaşamını sürdürenlerin hayatını kolaylaştırmak için hiçbir ayrıntıyı atlamadıklarını vurgulayan Çelik, "Projemizde az daire bulunduğu için Elit Royal Residence'da komşuluk kültürü yaşanacak. Büyük ölçekli projelerde karşı dairede kimin yaşadığını bilemiyorsunuz. Hatta bir kez gördüğünüz insanı, bir daha göremeyebilirsiniz bile. Az dairenin avantajı, komşuluk ilişkilerini ve o özlediğimiz samimiyeti güçlendirmesi" diye konuştu. 


BUTİK YAPIDA DEV HİZMETLER VERİYOR

 Büyük ölçekli konut projelerinin verdiği otel konforundaki hizmetleri 35 daireli projede sunan Elit Royal Residence, Başkent'e "butik proje" anlayışını getirdi. 

Butik residence konsepti sayesinde avantajlı duruma geçtiklerini bildiren Çelik, "Elit Royal Residence, Ankara'da şu anda devam eden çoğu projeden daha farklı yapıda. 35 daireden oluşan projemiz, inşaatın başından bu yana büyük ilgi gördü. Evet, biz butik bir projeyiz, "butik" yapıda "dev" hizmetler vererek Başkent'e yeni bir soluk getiriyoruz" dedi. 


Akşam Ankara


Geri Dön