16 / 05 / 2024

elit royal satış ofisi

elit royal satış ofisi

ELİT Royal Residence'da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara'da 'elit' yasamın kapıları ağustos ayında açılıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan "Yola baslarken, Ankara'da inşa edilen projelerin arasından sıyrılmayı hedefledik.

Ankara Elit Royal komşuluk ilişkilerini yaşatmaya devam ediyor!

ELİT Royal Residence, çok büyük projelerde oturmak istemeyen ancak o projelerde verilen konfordan da vazgeçmeyenlere alternatif oldu. Cem Çelik, "Az dairenin avantajı, komşuluk ilişkilerini ve o özlediğimiz samimiyeti güçlendirmesi" dedi.

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Pera Yapı tarafından  Antalya, Altınova Mahallesi'nde yükselen Pera Royal lansmana özel fiyatlarla satışta. İşte detaylar...

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati 15 trilyona satıldı

İsviçre'nin lüks saat markası Audemars Piquet'nin Royal Oak model saati çıkarıldığı müzayadede 1.1 milyon dolara satıldı. Doların 14 lira 97 kuruş fiyatıyla rakam çarpıldığında 15 trilyon gibi bir sonuç ortaya çıkıyor ki bu da bir rekor demek.

Moskova'da elit konut satışlarında rekor bekleniyor!

Moskova'da elit konut satışlarında rekor bekleniyor. Knight Frank temsilcisi bu sene elit konut kategorisinde 1500 civarı satış beklediklerini dile getirdi.

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   750 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Eren Yerdelen ve Muhammed Arpaçay  tarafından kuruldu.

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

Moskova'da lüks konut satışında rekor yaşandı!

Frank analistleri Moskova'da lüks konut segmentinde artış olduğunu bildirdi. Moskova'da geçtiğimiz yıl "elit" konut satışları 100 milyar ruble (1,6 milyar dolar) seviyesinde olduğu belirlendi...

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Özel Uğurlu Royal Hospital 76.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası icradan satışa sunuluyor. Özel Uğurlu Royal Hospital bina ve arsası için 76 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. 

Elit Residence'ta 9.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Elit Residence'taki gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Babacan Port Royal güncel satış fiyatları 2017!

Babacan Port Royal güncel satış fiyatları 2017 kapsamında daireler 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede avantajlı fiyatlar Ekim ayının sonuna kadar geçerli olmaya devam edecek...

elit royal satış ofisi Haberi

elit royal satış ofisi

ELİT Royal Residence'da konutların sahiplerine teslimine sayılı günler kaldı. Ankara'da 'elit' yasamın kapıları ağustos ayında acılıyor. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan "Yola baslarken, Ankara'da insa edilen projelerin arasından sıyrılmayı hedefledik. Bir fark yaratmamız gerekiyordu. Böylece 'butik residence' fikri doğdu. Baskentliler'in aradığı lüks yasamı, özlenen samimi komşu kültürü, kalite ve konforla bir araya getirdik. Projemiz başladığımız günden bu yana büyük ilgi gördü. Bizi seçen, satıs ofisimize gelen, arayan herkese cok teşekkür ederiz" dedi. 


Star 



Web: www.elit-royal.com

Telefon: 312 440 00...