02 / 09 / 2024

Ankara Gordion AVM'de 180 mağaza kiralandı

Ankara Gordion AVM'de 180 mağaza kiralandı

Gordion Alışveriş Merkezi'nde yüzde 80 doluluk sağlandığı bildirildi.



Hollanda Gayri Menkul Yatırım ve Geliştirme Şirketi Redevco'nun, Türkiye'deki ilk yatırımı olan ve  Ankara  Çayyolu bölgesindeki hizmete girecek Gordion Alışveriş Merkezinde 160 mağazanın kiralanarak yüzde 80 doluluk sağlandığı bildirildi.

Redevco Türkiye tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, Gordion Alışveriş Merkezinde ulusal ve uluslararası birçok perakendeci ile Cinebonus tarafından kurulacak bölgenin en büyük sinema kompleksinin yer alacağı duyuruldu.

Buna göre, tekstil sektörünün önemli isimleri perakendecilerin 50 bin metre karelik alanda satış yapacağı belirtilen alışveriş merkezinde, CarrerfourSA'nın yeni ve şık süpermarketi de yer alacak, Electroworld ve TeknoSA da elektronik ve beyaz eşya müşterilerine hizmet verecek.

Türkiye'nin dünya yeşil bina stardardı BREEAM sertifikasına sahip tek binası olan Çayyolu bölgesindeki Gordion Alışveriş Merkezine, toplu taşıma ve özel vasıtayla kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Gordion'un, Ankara Çayyolu Metro hattı açıldığında doğrudan metro ile bağlı tek alışveriş merkezi olacağı ifade edildi. Cofra Holding bünyesinde yer alan Hollandalı Redevco, perakende
gayrimenkul yatırım ve geliştirme işleri yapıyor.

Avrupa'nın yanı sıra Asya pazarında da yer alan şirket 21 ülkede faaliyete gösteriyor ve portföyünde toplam değeri 7,2 milyar avroya ulaşan 800'den fazla gayrimenkul bulunuyor.


Geri Dön