05 / 05 / 2024

Ankara Kahramankazan'da büyük yatırımlar gerçekleşiyor!

Ankara Kahramankazan'da büyük yatırımlar gerçekleşiyor!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk MAG Business sayısına konuk oldu. Ertürk, ilçedeki projelerin detaylarını paylaştı.



Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk MAG Business sayısına konuk oldu. Üç dönemlik Belediye Başkanlığı döneminden, gelecek projelerine kadar her detayı paylaşan Ertürk “Başkan olmadan 'Kazan Köyü' olarak adlandırılan ilçemizi metropol ilçeler arasına soktuk” dedi.


Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçenin gelişimine dair önemli açıklamalarda bulundu. Kahramankazan'ın, yurt içi ve yurt dışında verilen ödüller ile Ankara'nın en hızlı gelişen ilçesi unvanına layık görüldüğünün vurgusunu yapan Ertürk “Kahramankazan, Ankara’nın dış ilçeleri arasında gelişmişlik açısından ilk sırada yer alırken, Türkiye çapında da gelişmekte olan ilçeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. İlçemizde ben göreve geldikten sonra devasa denilebilecek çapta bir değişim ve dönüşüme imza attık. 

Kahramankazan’da son 11 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırımların ortalama maliyetinin 1 katrilyon 280 milyon TL olduğunu vurgulamak istiyorum” dedi. Yatırım amaçlı en uygun yerin Kahramankazan olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ertürk “6 milyar dolarlık Kanal İstanbul'dan sonra, Türkiye'nin en büyük yatırımı Kazan'da gerçekleşiyor. Savunma Sanayi ve Havacılık kümesinin startı verildi. Önümüzdeki günlerde temel atacağız ve 25 bin kişilik istihdam söz konusu olacak. Ciner Grubu'nun 1 milyar 350 bin dolarlık, 2 bin kişinin çalışacağı şu an şantiyesi hızla devam eden ve 2017 yılında bitecek olan Trono madeni ile ilgili yatırımı da söz konusu” diye konuştu.


ÇEPAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Kahraman'ın kapak olduğu MAG Business Ocak sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi, yakından takip eden konu başlıkları ile www.magdergi.com.tr, DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.


Geri Dön